Kultura

FOTOGALERIJA Intrigantna ‘Pikova dama’ i službeno otvorila Dubrovnik Art Forum

FOTOGALERIJA Intrigantna 'Pikova dama' i službeno otvorila Dubrovnik Art Forum

Druga ovosezonska premijera, ‘Pikova dama’ i službeno je otvorila treće izdanje međunarodnog festivala ‘Dubrovnik Art Forum’, Dane ruske kulture u Dubrovniku.

Ruski redatelj Denis Azarov, koji se u Dubrovnik vraća s ruskim teatrom, priznatim Puškinovim djelom još više jača dubrovačko-ruske kazališne veze.

-Mislim da će publika odlučiti koliko je predstava upješna. Uvijek je zadovoljstvo ponovno raditi s Mirej i s Denisom. Moj lik Herman, je lik kojeg goni novac, a novac je nešto što uništava sve nas. Mislim da o tome predstava govori, a za sve ostalo pozivam publiku da dođe pogledati predstavu- poručio je Romano Nikolić.

Uz redatelja Denisa Azarova i dramaturginju Olgu Nikiforovu produkcijski tim čine scenograf Ilia Kutianskii, kostimografkinja Vanja Bouden, dizajner tona i videa Mihail Zaikanov i dizajner svjetla Dmitrii Zimenko.

U predstavi igraju Romano Nikolić, Zdeslav Čotić, Hrvoje Sebastijan, Bojan Beribaka, Mirej Stanić i Irena Tereza Prpić, a reprizu možete pogledati već sutra, 3. studenog, u 20 sati.

Pročitajte još

EVO ŠTO VAS ČEKA Zanimljiva gostovanja u Kazalištu Marina Držića

Dulist

U ZNANSTVENOJ KNJIŽNICI Predavanje o djelu Nikole Vitova Gučetića

Dulist

VRIJEDNA DONACIJA Luko Paljetak poklonio sliku Umjetničkoj galeriji Dubrovnik

Dulist