DuList IN

FOTOGALERIJA Imamo dvostruku kraljicu županije, pogledajte tko je sve bio na izboru za Miss

Izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije, 31. kolovoza 2014. godine

U ljetnikovcu Sorkočević u ACI Marini Komolac u nedjelju, 31. kolovoza održao se izbor Miss Dubrovačko-neretvanske županije za Miss Hrvatske.

Zrinka Kučinić, 19-godišnja studentica Pravnog fakulteta u Splitu iz Ploča, izabrana je za dvostruku kraljicu pa je tako ponijela lentu Miss fotogeničnosti, kao i Miss DNŽ 2014. godine. Druga pratilja joj je Andrea Anković , dok je titulu prve pratilje odnijela večeras Brigita Levanat.

Na ovom spektaklu ljepote humanitarnog karaktera na mjestu kulturne i glazbene baštine Dubrovnika naša županija nakon šest godina opet je dobila svoju Miss, koja će zastupati jug Hrvatske na nacionalnom izboru.

Dvanaest prelijepih djevojaka iz Dubrovnika, Korčule, Opuzena, Metkovića natjecalo se za titulu najljepše, u večernjim haljinama dizajnerice Džemile Dilberović, s nakitom dubrovačke galerije Đardin, naočalama Optike Van Gogh ,te renesansnim nošnjama Dubrovačkih ljetnih igara i naravno obućom Peko.

U glazbenom dijelu programa sudjelovali su Ronald Braus i Laura Hladilo te Natalia Demyanova i korepetitorica Helena Tomašković, a voditelji spektakla su Nila i Sebastijan Vukosavić!

 

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist