DuList IN

FOTOGALERIJA Gala večera i nagrade zaokružile Festival turizma, ovo su pobjednici!

FOTOGALERIJA Gala večera i nagrade zaokružile Festival turizma, ovo su pobjednici!

Dodjela nagrada i gala večera obilježili su ovogodišnji, četvrti Europski festival turizma i strategije koji se uz zanimljiv program ove godine odvija upravo u Dubrovniku.

Ovogodišnji dobitnici priznanja su Lučka uprava Split za najbolji turistički video, grad Rijeka za najbolju brošuru Turističke zajednic te agencija Adriatic DMC za uspješno poslovanje.

Tema Festivala je ‘Kružna putovanja i gradovi – izazovi i prilike’, a prateći tu premisu konferencija je danas popodne i otvorena, fokusirajući se na važnost turizma kružnih putovanja u europskim destinacijama, među kojima jedno od vodećih mjesta zauzima i Dubrovnik, o čemu su govorila eminentna imena ove branše.

Festival se fokusira na teme prilika i izazova s kojima se svakodnevno susreću destinacije koje primaju posjetitelje s brodova na kružnim putovanjima, o kojima više govore sudionici, predstavnici mediteranskih destinacija i luka kao i ugledni predstavnici međunarodnih asocijacija cruise turizma, cruise kompanija te znanstvenici.

Osim znantvenog dijela Festivala, na gala večeri bilo je prilike prodiskutirati trendove, ideje i teme konferencije, a nije izostao niti zanimljiv menu. Tko je sve bio na gala večeri, pogledajte u našoj fotogaleriji!

 

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist