Natrag
20.4.2019 13:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTOGALERIJA Gala večera i nagrade zaokružile Festival turizma, ovo su pobjednici!

8.11.2018 @ 23:36 Hrvoje Curić dulist IN
86;86

Podijelite:

Dodjela nagrada i gala večera obilježili su ovogodišnji, četvrti Europski festival turizma i strategije koji se uz zanimljiv program ove godine odvija upravo u Dubrovniku.

Ovogodišnji dobitnici priznanja su Lučka uprava Split za najbolji turistički video, grad Rijeka za najbolju brošuru Turističke zajednic te agencija Adriatic DMC za uspješno poslovanje.

Tema Festivala je ‘Kružna putovanja i gradovi – izazovi i prilike’, a prateći tu premisu konferencija je danas popodne i otvorena, fokusirajući se na važnost turizma kružnih putovanja u europskim destinacijama, među kojima jedno od vodećih mjesta zauzima i Dubrovnik, o čemu su govorila eminentna imena ove branše.

Festival se fokusira na teme prilika i izazova s kojima se svakodnevno susreću destinacije koje primaju posjetitelje s brodova na kružnim putovanjima, o kojima više govore sudionici, predstavnici mediteranskih destinacija i luka kao i ugledni predstavnici međunarodnih asocijacija cruise turizma, cruise kompanija te znanstvenici.

Osim znantvenog dijela Festivala, na gala večeri bilo je prilike prodiskutirati trendove, ideje i teme konferencije, a nije izostao niti zanimljiv menu. Tko je sve bio na gala večeri, pogledajte u našoj fotogaleriji!

 

Komentari

O autoru: Hrvoje Curić


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana