Sport

FOTOGALERIJA Fantastično finale, Maestrali na penale premoćni!

FOTOGALERIJA Fantastično finale, Maestrali na penale premoćni!

Završen je Malonogometni turnir ‘Naš Dom Mokošica 2014.’.

U finalnom ogledu, a između Konobe Maestral Ston i Caffe bar Kiss, pred ispunjenim tribinama igrališta u Mokošici slavila je momčad Konoba Maestral tek nakon boljeg izvođenja penala! Treće mjesto osvojila je momčad C. b. Puls koja je nadigrala Botafogo sa 6:1.

Šok za ‘domaćina’ C. b. Kiss priredili su igrači Konobe Maestral koji su već u 4. minuti imali rezultatsku prednost od čak 3:0! Ipak, na krilima Daria Marinovića i Hrvoja Cvjetkovića, C. b. Kiss se vratio u susret te stigao na samo pogodak zaostatka 3:2. To je ujedno bio rezultat prvog dijela utakmice koji je zasigurno ispunio očekivanja svih prisutnih na tribinama igralištu u Mokošici.

I u drugom dijelu vrlo otvorena igra sa pregršt atraktivnih poteza. Stigao je C. b. Kiss i do izjednačenja, a za preoket pobrinuo se Ante Daničić (4:3)! Svega pet sekundi prije kraja susreta Maestral je pogodio za konačnih 4:4!

U ruletu penala bila je uspješnija momčad KONOBA MAESTRAL STON!

FINALE Konoba Maestral – C. b. Kiss (3:2) 4:4

Konoba Maestral Ston – Alen Turuk, Borna Tikvica, Maro Đuraš, Sandro Salacan, Mateo Vodopić, Vlatko Bobanović, Filip Kurbelašvili, Maroje Brbora

Caffe bar Kiss – Tomi Saltarić, Dario Marinović, Hrvoje Cvjetković, Mateo Saulan, Ivo Vlahušić, Ante Daničić, Josip Kralj, Toni Bačić

Dbk Sport

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr