Natrag
23.4.2019 12:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTOGALERIJA Ekonomska i trgovačka škola Dubrovnik proslavila svoj dan!

5.10.2018 @ 13:10 Zvonimir Pandža dulist IN / Grad
15;15

Podijelite:

Danas je velik dan za Ekonomsku i trgovačku školu Dubrovnik! Obilježila ga je proslava Dana škole povodom njene 105. obljetnice, nazivom ‘105 i 5’ u dvorani Ivana Pavla II.

U programu prikladnom za dugu i uspješnu tradiciju škole održana je konferencija o radu Europske unije sa sudionicima koji su i sami bivši učenici. Osim konferencije jutarnju proslavu su naglasili i razni projekti Erasmus programa koji će osigurati i daljni uspjeh škole.

Kao dio sadržaja predstavljen je četvrti Erasmus projekt pod imenom ‘Soft skills’ koji će trajati 2 godine i uključuje 18 učenika u mobilnost. Za kraj programa prikazani su Erasmus projekti namijenjeni srednoškolcima u posljednjih nekoliko godina koje je osigurala EU.

Govornice konferencije o radu institucija Europske unije bile su zamjenica župana Žaklina Marević, pročelnica Ureda za društvene djelatnosti dubrovačko-neretvanske županije i bivša učenica Ekonomske i trgovačke škole sa stažom u uredu europarlamentarke Dubravke Šuice Elizabeta Ćormehić. Šuica je u program uključila putem video veze.

Kako su se učenici proveli pogledajte u našoj fotogaleriji!

 

Komentari

O autoru: Zvonimir Pandža


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana