DuList INGrad

FOTOGALERIJA Ekonomska i trgovačka škola Dubrovnik proslavila svoj dan!

FOTOGALERIJA Ekonomska i trgovačka škola Dubrovnik proslavila svoj dan!

Danas je velik dan za Ekonomsku i trgovačku školu Dubrovnik! Obilježila ga je proslava Dana škole povodom njene 105. obljetnice, nazivom ‘105 i 5’ u dvorani Ivana Pavla II.

U programu prikladnom za dugu i uspješnu tradiciju škole održana je konferencija o radu Europske unije sa sudionicima koji su i sami bivši učenici. Osim konferencije jutarnju proslavu su naglasili i razni projekti Erasmus programa koji će osigurati i daljni uspjeh škole.

Kao dio sadržaja predstavljen je četvrti Erasmus projekt pod imenom ‘Soft skills’ koji će trajati 2 godine i uključuje 18 učenika u mobilnost. Za kraj programa prikazani su Erasmus projekti namijenjeni srednoškolcima u posljednjih nekoliko godina koje je osigurala EU.

Govornice konferencije o radu institucija Europske unije bile su zamjenica župana Žaklina Marević, pročelnica Ureda za društvene djelatnosti dubrovačko-neretvanske županije i bivša učenica Ekonomske i trgovačke škole sa stažom u uredu europarlamentarke Dubravke Šuice Elizabeta Ćormehić. Šuica je u program uključila putem video veze.

Kako su se učenici proveli pogledajte u našoj fotogaleriji!

 

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović