Natrag
22.6.2018 22:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTOGALERIJA / DUJMOVIĆ U drugom krugu pozivam građane da mi daju glas, u pitanju je Dubrovnik

21.5.2017 @ 21:47 Dulist Politika
32;32

Podijelite:

Rezultati su onakvi kakve je naša anketa prikazala, i zbog toga sam ponosan i sretan jer se pokazalo da ipak ono što su nam pokušali podmetnuti, poput toga da smo lažirali anketu, napravili ovo i ono – da to ipak nije tako – komentar je Valentina Dujmovića, kandidata HNS-a za gradonačelnika Dubrovnika, koji u drugi krug izbora ulazi, neslužbeno se doznaje, s kandidatom HDZ-a Matom Frankovićem.

– Gospodin Franković je govorio da će dobiti sigurno premoćno u prvom krugu i to se pokazalo kao netočno.
Kad našem rezultatu od 20-ak posto, kad se službeni glasovi prebroje, pridodamo 13 posto SDP-ovih, tu smo jednaki kao HDZ. U drugi krug krećemo od nule i jedan i drugi. Na prvom mjestu želim zahvaliti svim našim sugrađanima koji su svoj glas dali meni, želim zahvaliti i kolegama koji nisu ušli u drugi krug na korektnoj kampanji, posebno damama, Tatjani Šimac Bonačić i Terezini Orlić. Bile su i jedna i druga jako dobre, kao i ostali kolege. Pozvao bih sugrađane koji svoj glas u prvom krugu nisu dali meni da to naprave u drugom krugu, u pitanju je Dubrovnik i bitno je da svi stanemo zajedno i da se odupremo rušenju i svemu onome što je HDZ radio Dubrovniku protekle četiri godine – istaknuo je Dujmović.

Do okrupnjavanja ljevice bi moglo doći, tvrdi Dujmović, koji dodaje kako će lijevo biračko tijelo glasovati za njega.

– Znate da u proteklog kampanji i cijelom mom političkom djelovanju nisam dijelio ljude na stranke, lijeve, desne, ‘crne, žute, zelene’, svi oni koji žele za Dubrovnik dobar kvalitetan put neka svoj glas daju meni – zaključio je Dujmović.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana