DuList IN

FOTOGALERIJA Crvena jabuka i ‘Tamo gdje ljubav počinje’ u Revelinu!

FOTOGALERIJA Crvena jabuka i ‘Tamo gdje ljubav počinje’ u Revelinu!

U Culture clubu Revelin Žera i band s publikom su otpjevali sinoć hitove iz tri desetljeća karijere, pa je teško i zamisliti prigodniji i bolji repertoar sinoćnje večeri.

Crvena jabuka u Dubrovnik je stigla dva mjeseca nakon objavljivanja dvostrukog live albuma ‘Bivše djevojčice, bivši dječaci’. Riječ je o četvrosatnom unplugged koncertu koji je Jabuka prije točno godinu dana održala u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Žera je itekako svjestan da band može još dugo egzistirati na glazbenoj sceni, jer ima mnogo više od famoznih 10 hitova koji, prema nekim teorijama, tri desetljeća starim bandovima jamče posjećenost koncerata.
Čulo se na Valentinovo u Revelinu tako “Nekako s proljeća”, “Dirlija”, “Volio bih da si tu”, “Tamo gdje ljubav počinje”, “To mi radi”, uključujući i pjesme sa zadnjeg albuma “Nek bude ljubav”, objavljenog 2013. godine.
– Najvažnije mi je u ovih trideset godina bilo sačuvati klinca u sebi. Na neki bih način volio da slušajući Jabuku i ljudi koji nas vole sačuvaju dijete u sebi – kaže Žera.

FOTO Dino Avdić

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist