Natrag
19.2.2019 01:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Župski eko cross za humanitarne svrhe

26.5.2013 @ 21:01 Mia Njavro dulist IN
31;31

Podijelite:

Popodne u Župi dubrovačkoj proteklo je veselo – mnoštvo okupljenih odlučilo je istrčati Eko Cross za pomoć jednoj župskoj obitelji, a uz to se i dobro zabaviti.

Najbrži je i ove godine bio – Mario Telesmanić, koji je prvi stigao na cilj. No, kategorije su se dijelile prema godinama, pa su tako postojale muške i ženske kategorije, te ovisno o dobi.

Kuda se trčalo?
Start je bio ispred crkve u Mandaljeni, a završavao je u parku u Srebrenom, no naravno, malo otežanim putem. Naime, svi natjecatelji morali su u jednom trenutku kraj stare škole skrenuti prema Kuparima, te su prolaskom ispod pothodnika dobili značku kako bi na taj način dokazali sudjelovanje u potpunosti.

Ovo je bila idealna prilika za pokazati novo 'gumno', ljetnu pozornicu koju su Župljani napravili kako bi se na njoj mogli organizirati razna događanja te na taj način obogatila župska kulturno-umjetnička i zabavna ponuda.

No, Kurenat, nevladina i neprofina udruga, ne staje samo na tome. Za vrijeme humanitarnog crossa, prodavale su se i majice kako bi se moglo donirati dalje. Na ovaj način se pokušava pomoći potrebitima, a i sudjelovati u očuvanju i promicanju kulturnog, ekološkog i sportskog bića Župe dubrovačke.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana