Natrag
23.2.2019 12:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Županov božićni domjenak

19.12.2013 @ 15:22 Baldo Marunčić dulist IN
26;26

Podijelite:

Tradicionalni božićni domjenak župana Nikole Dobroslavića održan je danas u restoranu Klarisa.

U pozdravnom govoru župan je istaknuo četiri događaja koja su obilježila godinu na isteku.
– Godina je bila vrlo složena, ali i uspješna. Četiri su je događaja obilježila: lokalni izbori na kojima su naši sugrađani potvrdili da radimo ispravno, potom rezultat predstudije prometnog povezivanja RH po kojoj je Pelješki most najbolje rješenje, što smo mi i prije znali. Treći događaj je donošenje deklaracije Županijske skupštine o položaju i regionalnom statusu Županije, u kojoj smo jasno rekli da županija i Dubrovnik pripadaju prvoj ligi, i u Hrvatskoj i u Europi, a četvrti jest referendum o obitelji i braku, na kojem smo potvrdili da tradicionalne vrednote, nacija, vjera, obitelj i brak kao zajednica žene i muškarca ne mogu biti zastarjele i prevladane – kazao je župan Dobroslavić.

Prigodnu riječ molitve održao je biskup Mate Uzinić, a domjenak su svojim nastupom obogatili mlada učenica 3. razreda Srednje glazbene škole Laura Hladilo i klapa Ragusavecchia.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana