DuList IN

FOTO Zorica Kondža potvrdila status pjevačke dive!

FOTO Zorica Kondža potvrdila status pjevačke dive!

Zorica Kondža, pjevačica impresivne glazbene karijere čiji je zaštitni znak moćan vokal nevjerojatnog raspona u kojem se spajaju mediteranski temperament sa modernim prizvucima poput soula, bluesa i rock’n’rolla, sinoć je u čarobnom Vrtu palmi hotela Excelsior priredila nezaboravan koncert Dubrovčanima i njihovim gostima.

Najbolje od svojih 20 godina karijere koju su obilježili brojni hitovi, pet albuma, suradnja s eminentnim glazbenicima kao i brojna festivalska priznanja dodjeljena i od strane publike i stručnog žirija, Zorica je podijelila s razgaljenom dubrovačkom publikom.

Pjevačica koja se ističe sa svojim impresivnim snažnim vokalom, visokom pjevačkom kvalitetom i duboko proživljenom interpretacijom počastila je publiku sa svojim najvećim hitovima poput ‘Pokore’, ‘Ima jedan svijet’, ‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Vrijeme ljubavi’ali i s nekoliko svjetskih evergreena.

Sinoćnja noć bila je i svojevrsni vremeplov u doba najvećih uspjeha Splitskih festivala i romantične ljetne večeri ispunjene nostalgičnom dalmatinskom glazbom.

Sinoćnji koncert pretposljedni je koncert u ovogodišnjem izdanju glazbenog programa kojeg Adriatic Luxury Hotels organiziraju desetu godinu zaredom. Upravo zbog bogatog glazbenog programa te iznimnih ambijenata u kojima se eventi održavaju, ‘Zvijezde pod zvijezdama’ postale su prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni glazbeno-kulturni događaj za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

Zadnji koncert ove sezone bit će Cubismo, 3. rujna na plaži Vala Beach Cluba Hotela Dubrovnik Palace.

Osim što je ovogodišnja manifestacija Zvijezda pod zvijezdama jubilarna, posebna je i po svom humanitarnom karakteru. Naime, prihod ovogodišnjih ulaznica namijenjen je stradalima s poplavljenih područja Slavonije.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist