DuList IN

FOTO Zavodljiva Natali Dizdar ‘začarala’ Dubrovčane

FOTO Zavodljiva Natali Dizdar 'začarala' Dubrovčane

U sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama sinoć je u prepunom Vrtu palmi Hotela Excelsior nastupila mlada glazbena diva hrvatske soul glazbe Natali Dizdar.

Na taraci pod palmama s pogledom na gradske zidine, Natali se prestavila u svom tipičnom u jazz/soul aranžmanu i ponovno podsjetila mnoge na najbolje dane Elle Fitzgerald, Natalie Cole i ostale glazbene ikone ovog zavodljivog glazbenog pravca. Uz brojne svoje uspješnice, Natali je u svom prepoznatljivom stilu otpjevala i novije uspješnice stranih izvođača poput Norah Jones, Amy Winehouse, Outcast i drugih.

Mekan, no istodobno toliko snažan i karakteran vokal Natali, te njena impresivna interpretacija svake skladbe u posebnom romantičnom ambijentu ekskluzivnog Hotela Excelsior bila je garancija za uspješan dubrovački koncert pod zvijezdama.

Upravo zbog bogatog glazbenog programa te iznimnih ambijenata u kojima se eventi održavaju, ‘Zvijezde pod zvijezdama’ postale su prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni glazbeno-kulturni događaj za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

Prihod ulaznica za ovogodišnji glazbeni program ‘Zvijezde pod zvijezdama’ namijenjen za nabavku uređaja i poboljšanje uvjeta rada na Hitnom bolničkom prijemu Opće bolnice Dubrovnik.

Posljednji koncert ovogodišnjih ‘Zvijezda pod Zvijezdama’ bit će koncert grupe Parni Valjak koji će se održati 1. rujna u Vala Clubu Hotela Dubrovnik Palace.

 

Tekst i foto: ALH

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist