Vaše vijesti

FOTO Zašto djelatnici Sanitata ignoriraju divljaluk na parkingu?

FOTO Zašto djelatnici Sanitata ignoriraju divljaluk na parkingu?

Naša čitateljica Ana Čeović poslala nam je fotografije s parkinga pod žičarom, koje je snimila jutros oko 7 sati.

– Nepropisno su parkirana tri automobila čime je onemogućen izlazak s parkinga autima koji se nalaze nasuprot njima jer nema dovoljno prostora za manevar. Žao mi je jedino što jučer nisam fotografirala kada su sva auta bila dubrovačka registracije i kad sam po najvećem popodnevnom zvizdanu uzalud pokušavala pronaći vlasnika auta, odnosno vozača koji me zagradio. Na moj upit zaposleniku Sanitata koji se nalazio u kućici na ulazu/izlazu s parkinga zna li o kome se radi i gdje se nalazi, odnosno može li pomaknuti auto da izađem, dobila sam odgovor: “Nemam pojma.” a na sljedeće pitanje:”Pa kako ću izaći?”, “Ne znam.” Sličan scenarij i u obližnoj pizzeriji Tabasco gdje se nisu ni potrudili pitati goste je li možda netko od njih na taj način parkirao auto – piše nam čitateljica.

– Pitam se gdje je kultura takvih vozača i zašto se uopće zaposlenik Sanitata tu nalazi, odnosno koji je opis njegovih poslova. Karte ne naplaćuje, ne kontrolira popunjavanje slobodnih parking mjesta, a niti divljanje pojedinaca – ističe naša čitateljica.

 

 

Stavovi i mišljenja u rubrici ‘Vaše vijesti’ ne izražavaju nužno uredničku politiku redakcije portala dulist.hr, već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist