Natrag
16.2.2019 14:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Zabava i izrada skulptura na Maloj stvaraonici

14.1.2016 @ 22:32 Dulist Kultura
6;6

Podijelite:

Edukativno-likovni program Mala stvaraonica, održan ovu subotu, za temu je imao retrospektivnu izložbu Vanje Radauša ‘Od ljubavi do smrti’, otvorenu povodom 40. godišnjice smrti i 110. obljetnice rođenja umjetnika.

Brojne skulpture iz svih faza umjetnikova stvaralačkog života detaljno su razgledane, a dječica su s voditeljicom Maris Stanović razgovarala, te uočavala razlike u osvrtu na izražajna sredstva.
Zatim su isplanirali vlastite skulpture, te obrađivali likovne elemente – volumen, prostor, površinu, teksturu, boju, zatim su ih izradili kombinirajući različite kiparske i reciklažne materijale.

Kreativne radionice pod nazivom Mala stvaraonica prate izložbeni program muzeja i namijenjene su djeci od 7 do 11 godina. Odvijaju se u terminu od 11:00 do 12:30 sati u prostorima Umjetničke galerije Dubrovnik, a voditeljica je povjesničarka umjetnosti Maris Stanović.
Na radionicu se potrebno prijaviti unaprijed, najkasnije do petka do 12:00 sati prije radionice i to na email adresu: edukacija@ugdubrovnik.hr. Više informacija možete potražiti na web stranicama Umjetničke galerije Dubrovnik.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana