Aktualno

FOTO ‘ZA ŽIVOT BEZ BOLI’ Svečano otvoren ‘Centar za kralježnicu – Nado Dubrovnik’

FOTO 'ZA ŽIVOT BEZ BOLI' Svečano otvoren 'Centar za kralježnicu - Nado Dubrovnik'

Centar za kralježnicu Nado Dubrovnik svečano je otvorio svoja vrata u petak u hotelu Paradiso.

Zanimljiva je to priča koja omogućuje život bez boli u kralježnici, a svoj krug zatvara u Dubrovniku. Vlasnik Bernard Nado Nikšić prisutne je upoznao sa svime što se nudi u centru. Stručnjak je koji je nakon 18 godina iskustva i 13 projektiranih terapija odlučio donijeti ekstenzomat i svoj posljednji centar otvoriti u Dubrovniku. Kvalitetu i zdravlje svojih pacijenata uvijek smatra prioritetom, pa su najbolja oprema, vrhunski stolovi, elektroterapija i vrhunski obrazovan kadar odličan spoj za razvoj i oporavak. Terapija se bazira i na sportaše, od rekreativaca do profesionalaca koji tijekom svog sportskog života troše kosti i hrskavice, te im je potreban oporavak i odmor.Riječ je o prirodnoj fizikalnoj metodi liječenja degenerativnih oštećenja hrskavičnih diskova.

Prvi u Hrvatskoj uvode pojam neoperativne dekompresijske terapije i dovode jedne od najboljih i najučinkovitijih vježbi na svijetu. Metoda je potpuno prirodna, potiče tijek krvi bez kemoterapije, zračenja i tableta, a svojim jedinstvenim konceptom dokazano riješava I one najteže slučajeve bolova u kralježnici. Centar razvija i terapiju skolioze kod djece te se koristi vrhunskom kompjuterskom tehnologijom.

Centar u Dubrovniku biti će najjeftiniji u Hrvatskoj, te će biti pristupačan svima, a ova priča će imati i nastavak, jer osim puta koji vodi prema najvećem centru za dekompresijsku terapiju, u tijeku je i stvaranje prvog medicinskog preventivnog wellnessa u svijetu.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist