Natrag
18.3.2019 20:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/’VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA’ Stotinjak mališana se natjecalo u vožnji bicikla

9.3.2019 @ 13:19 Dulist Zanimljivosti
36;36

Podijelite:

Ove se subote održalo još jedno natjecanje ‘Vratimo djecu na igrališta’ na terenu Osnovne škole Marina Držića u organizaciji udruge ‘Sigurnost u prometu’.

Tmurno vrijeme nije spriječilo brojne dubrovačke mališane da se okupe na svojim biciklima i romobilima. Roditelji su ih uz navijačke poklike bodrili tijekom natjecanja u poligonu sigurne vožnje.

-Cilj nam je u početku bio jednostavno odvojiti djecu od društvenih mreža, igrica, bezbroj sati provedenih ispred televizora i vratiti ih u njihovo prirodno okruženje, a to su igrališta. Natjecanje ‘Vratimo djecu na igrališta’ je u zadnje tri godine svog postojanja preraslo u tradicionalno natjecanje koje se održava u ovom dijelu Lijepe naše. Štoviše, ako govorimo po odazivu djece i prijavama na natjecanje možemo ujedno reći da je to sigurno najveće takvo natjecanje namijenjeno najmlađima u Republici Hrvatskoj. Iako je prijavljenih bilo oko 120 danas se ovdje okupilo devetesetak djece kojima ni loše vrijeme ne smeta u druženju i natjecanju. Djeca imaju priliku družiti se jedni s drugima što je jako važno, imamo natjecanje u vožnji biciklima, ali i nešto prometne edukacije – poručio je Denis Pavela, organizator ovog natjecanja.

Kako je izgledalo natjecanje, pogledajte u našoj galeriji.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana