Grad

FOTO Vlahušić: Nemam opravdanja više biti gradonačelnik, ali ostajem dok god imam čvoruge na glavi

FOTO Vlahušić: Nemam opravdanja više biti gradonačelnik, ali ostajem dok god imam čvoruge na glavi

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić održao je danas tradicionalno druženje s novinarima. Svim je poželio puno zdravlja i veselja, a osvrnuo se i na neka aktualna događanja u Gradu.

-Ja sam sedmu godinu gradonačelnik i prvi puta kažem da nemam nikakv opravdani razlog biti gradonačelnik jer su sve one ideje na kojima sam počeo raditi prije deset godina došle do samog kraja. Jedna od tih je bila da vratimo život u povijesnu jezgru. Netko je trebao biti dovoljno uporan, prkosan i otkačen – rekao je Vlahušić.
Istaknuo je kako ima saznanja o još jednom hotelskom lancu koji stiže u Dubrovnik na razini Ritz-Carltona te dodao kako će doći u središte Dubrovnika.
Upitan je li ovo bila njegova naznaka kako se neće više kandidirati, Vlahušić je odgovorio.
-Ja sam osoba koja živi u oblacima sa svetim Petrom. On prolazi kroz sobu sa idejama uzme ih i baca po svijetu. Kad dođe do Dubrovnika gleda gdje je onaj mali što stalno nešto napravi i ‘zvek’ mene u glavu. Svako tjedan dana ja dobijem neku novu ideju, neku novu priču i sve ono što sam govorio prije tjedan dan nije tako jer sam dobio u glavu nešto novo. Dobio sam novu čvorugu, a dok gokd mi te čvoruge padaju po glavi ja sam gradonačelnik – rekao je Vlahušić.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist