Natrag
21.2.2019 15:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Vjeverica otišao u mirovinu

26.4.2013 @ 13:24 Baldo Marunčić Zanimljivosti
8;8

Podijelite:

Gordan Prišlić Vjeverica danas je sa svojim kolegama u Elektrojugu proslavio svoj odlazak u mirovinu.

Na dirljivom oproštaju okupio se veliki broj njegovih kolega i prijatelja, koji su se uz dobru hranu i vino te neizostavnu dobru glazbu prisjetili svih sretnih trenutaka u zajedničkom radu s Vjevericom. Uz Vjevericu u mirovinu iz Eelektrojuga ove godine idu i Marija Šarlić, Mare Puh, Ivo Puh i Dijana Trbuhović.

– Odlazim nakon 45 godina dugog rada u Elektrojugu i HEP-u, kad s tim zbrojimo i šegrtovanje to je više od 49 godina rada. Ali zapravo ne idem u mirovinu, već ostajem u službi mojih kolega, da im ostanem pri pomoći, jer uvijek im treba neki animator. A ja sam u Elektrojugu uvijek bio više animator, nego radnik! – istaknuo je na proslavi dobro raspoloženi Vjeverica.

Poznat kao zabavljač i DJ, radijski voditelj na Radio Dubrovniku i Radio Libertasu, radiestezist u vječnoj potrazi za podzemnim vodama, Prišlić je svoj nadimak stekao još u sedamdesetim godinama, i to, kako sam objašnjava, zbog izbočenih prednjih zuba. Tijekom svih godina ostao je poznat po svojoj krilatici: Nisam čovjek, nisam ptica, ja sam Vjeverica! A-ca!

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana