Zanimljivosti

FOTO Vjeverica otišao u mirovinu

FOTO Vjeverica otišao u mirovinu

Gordan Prišlić Vjeverica danas je sa svojim kolegama u Elektrojugu proslavio svoj odlazak u mirovinu.

Na dirljivom oproštaju okupio se veliki broj njegovih kolega i prijatelja, koji su se uz dobru hranu i vino te neizostavnu dobru glazbu prisjetili svih sretnih trenutaka u zajedničkom radu s Vjevericom. Uz Vjevericu u mirovinu iz Eelektrojuga ove godine idu i Marija Šarlić, Mare Puh, Ivo Puh i Dijana Trbuhović.

– Odlazim nakon 45 godina dugog rada u Elektrojugu i HEP-u, kad s tim zbrojimo i šegrtovanje to je više od 49 godina rada. Ali zapravo ne idem u mirovinu, već ostajem u službi mojih kolega, da im ostanem pri pomoći, jer uvijek im treba neki animator. A ja sam u Elektrojugu uvijek bio više animator, nego radnik! – istaknuo je na proslavi dobro raspoloženi Vjeverica.

Poznat kao zabavljač i DJ, radijski voditelj na Radio Dubrovniku i Radio Libertasu, radiestezist u vječnoj potrazi za podzemnim vodama, Prišlić je svoj nadimak stekao još u sedamdesetim godinama, i to, kako sam objašnjava, zbog izbočenih prednjih zuba. Tijekom svih godina ostao je poznat po svojoj krilatici: Nisam čovjek, nisam ptica, ja sam Vjeverica! A-ca!

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist