Natrag
21.3.2019 23:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO / VIDEO Župljani zabalali za svog Jakova Bulića, pridružio im se i Etno klub Zagreb

14.4.2018 @ 21:28 Dulist dulist IN / Kultura
73;73

Podijelite:

Humanitarna folklorna priredba za pomoć Župljaninu Jakovu Buliću održala se ove subote u sportskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka, a nastavit će se sutra prigodnim programom i druženjem ispred Crkve sv. Vlaha u 11 sati.

Priredba se održala u organizaciji KUD-a Marko Marojica, a posjetitelji su večeras mogli vidjeti i premijerni nastup novoosnovane veteranske sekcije KUD-a. Osim njih nastupili su gotovo svi članovi KUD-a Marko Marojica, od najmanjih do tamburaške sekcije. Kao gosti iznenađenja tu su i folkloraši Etno kluba Zagreb koji su uljepšali ovu večer svojim kontinentalnim pjesmama i plesovima.

Voditelj Etno kluba Zagreb je gospodin Nenad Breka, umirovljeni plesač Nacionalnog folklornog ansambla Lado, koreograf i dugogodišnji prijatelj i suradnik KUD-a Marko Marojica. Iz tog prijateljstva se i rodila ideja za zajednički nastup, kako ističu.

Umjesto ulaznica donirali su se novčani prilozi, a sav iznos bit će predan obitelji Jakova za pomoć pri liječenju. Jakov je prije tri godine doživio mozdani udar. Bio je aktivan član Moto kluba Nomadi iz Župe dubrovačke, bivši hrvatski branitelj te redoviti dobrovoljni donator krvi pri Crvenom križu.

MNJ

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana