Natrag
22.3.2019 09:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/VIDEO CASTING ZA MISS Ljepotice ‘okupirale’ Gospino polje

24.3.2018 @ 20:13 Dulist dulist IN
18;18

Podijelite:

Castingu za Miss Dubrovačko-neretvanske županije koji se održao u subotu popodne u Gospinom polju, prisustvovalo je desetak djevojaka s područja Županije.

Organizatorica castinga dizajnerica Džemila Dilberović istaknula je kako se već sedam djevojaka prijavilo putem službene stranice. Ističe kako se samo jedna djevojka prijavila iz Dubrovnika, dok ostale djevojke dolaze iz Metkovića, Ploča i okolice.

Napomenula je kako se svatko može prijaviti, ali i kako neki kriteriji ipak postoje. Osim najniže visine od 170 centimetara, one koje se prijavljuju moraju imati od 17 do 25 godina. No, najbitnija stvar koju je naglasila bila je kako ‘djevojka ne mora biti lijepa, već mora zračiti unutarnjom ljepotom’.

Jedna od najmlađih djevojaka koja se prijavila je Nina koja nam je rekla kako ‘nema puno odricanja’, a isto tako smatra kako ‘djevojke moraju naučiti hodati u štiklama’.

– Svaka cura bi trebala proći to iskustvo i osjećati se na pozornici kao da je prava dama i da shvati da je posebna onakva kakva je – rekla je Nina.

Na castingu su djevojke imale priliku naučiti osnove hodanja i poziranja, ali i pravila iz modnog svijeta poput toga da su ‘djevojke tu da predstave kreacije’ i da nema izjava poput ‘nedostaje mi maskare na očima, idem popraviti malo u wc-u’.

Izabrane djevojke nosit će reviju pod nazivom ‘Glamour Fashion Show’ poznatih hrvatskih dizajnera kao što su Ivica Skoko, ARILEO, Duchess i ostali, a pripreme za reviju u svibnju već počinju.

Ovim putem želimo djevojkama svu sreću u natjecanju!

LM

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana