DuList IN

FOTO/VIDEO CASTING ZA MISS Ljepotice ‘okupirale’ Gospino polje

FOTO/VIDEO CASTING ZA MISS Ljepotice 'okupirale' Gospino polje

Castingu za Miss Dubrovačko-neretvanske županije koji se održao u subotu popodne u Gospinom polju, prisustvovalo je desetak djevojaka s područja Županije.

Organizatorica castinga dizajnerica Džemila Dilberović istaknula je kako se već sedam djevojaka prijavilo putem službene stranice. Ističe kako se samo jedna djevojka prijavila iz Dubrovnika, dok ostale djevojke dolaze iz Metkovića, Ploča i okolice.

Napomenula je kako se svatko može prijaviti, ali i kako neki kriteriji ipak postoje. Osim najniže visine od 170 centimetara, one koje se prijavljuju moraju imati od 17 do 25 godina. No, najbitnija stvar koju je naglasila bila je kako ‘djevojka ne mora biti lijepa, već mora zračiti unutarnjom ljepotom’.

Jedna od najmlađih djevojaka koja se prijavila je Nina koja nam je rekla kako ‘nema puno odricanja’, a isto tako smatra kako ‘djevojke moraju naučiti hodati u štiklama’.

– Svaka cura bi trebala proći to iskustvo i osjećati se na pozornici kao da je prava dama i da shvati da je posebna onakva kakva je – rekla je Nina.

Na castingu su djevojke imale priliku naučiti osnove hodanja i poziranja, ali i pravila iz modnog svijeta poput toga da su ‘djevojke tu da predstave kreacije’ i da nema izjava poput ‘nedostaje mi maskare na očima, idem popraviti malo u wc-u’.

Izabrane djevojke nosit će reviju pod nazivom ‘Glamour Fashion Show’ poznatih hrvatskih dizajnera kao što su Ivica Skoko, ARILEO, Duchess i ostali, a pripreme za reviju u svibnju već počinju.

Ovim putem želimo djevojkama svu sreću u natjecanju!

LM

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist