Vaše vijesti

FOTO VIAM-ovi “kiperi” izbacuju šut u Komolcu?

FOTO VIAM-ovi "kiperi" izbacuju šut u Komolcu?

Od našeg čitatelja iz Komolca dobili smo e-mail s fotografijom, kako čitatelj tvrdi, jednog od Viamovih kamiona (kipera) koji od jučer izbacuju komade šuta i asfalta u Komolcu blizu pumpe.

Zabrinuti mještani prijavili su slučaj gradskom kotaru Komolac, koji se i očitovao o ovoj situaciji u priopćenju pod nazivom "Rijeka dubrovačka – zaštićeni ili zasićeni krajolik?".

– Posljednjih dana promet se s manjim zaostojima odvija kroz Sustjepan, a radi radova na dijelu ceste koja prolazi kroz mjesto. Lijepo vrijeme kao da nas je obdarilo strpljenjem tako da čekanje nekoliko minuta u automobilu, uz more, na putu za Grad ne predstavlja problem – kažu iz Gradskog kotara Komolac te nastavljaju:

– Mještanima Gradskog kotara Komolac strpljenja međutim više nemaju budući da se šut iz Sustjepana odvozi na ilegalno odlagalište građevinskog otpada pokraj benzinske crpke u Komolcu i to u sred bijela dana, bez žurbe i i vrlo, kako je moderno kazati, transparentno. O tome svjedoče fotografije koje su nam poslali mještani putem Gradskog kotara Komolac zapitavši se još jednom je li Rijeka zaštićeni ili, nakon nebrojeno neuslišenih primjedbi na ovakvo uništenje krajobraza, krajolik zasićen raznoraznim otpadom – ističu iz Gradskog kotara Komolac te ujedno izražavaju nadu kako će "nadležne službe učiniti svoj dio posla jer je više nego očito da, kada je Rijeka dubrovačka u pitanju, rijetki imaju savjest".

Pišite nam!

Ukoliko i Vi imate sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je dijelu Dubrovnika riječ, slobodno nam pišite i šaljite fotografije na info@dulist.hr i zovite na naš broj telefona 350-670. Rado ćemo Vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist