Natrag
25.3.2019 03:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO / VELIKI PETAK NA PLACI Što god zamislite, u Gružu možete nać’!

14.4.2017 @ 9:25 Dulist Grad
28;28

Podijelite:

Veliki je petak i očekivano, placa je ne samo puna, već i bogata povrćem, jajima, uljem, cvijećem… Po ponudi, konkurira samo peskarija, gdje se bankine prazne ‘brzinom svjetlosti’.

A zaista, vrijedni su bili i naši ribari i naši poljoprivrednici, diljem županije, sve kako bi nam ovaj veliki tjedan protekao ne samo u odmoru, već i s bogatom trpezom.

Što god zamislite, u Gružu možete nać’ – od kreativnih penganih jaja, čija je cijena od šest, sedam kuna i aranžmana od jaja oko pedesetak kuna – ali znamo sigurno da je prvom kupcu cijena bila 45 una! – pa do mirišljavog cvijeća, salate, blitve, krenuo je i mladi bob, ima i mladog luka… Da bi trpeza bila još bogatija, tu su kuke i šparoge, a proljeće je dodatno zaokruženo fantastičnim ulovima iz našeg prekrasnog mora.

Prije nego se uputite, možete poviriti i na našu live web kameru, no požurite – ponuda je svakim satom sve manja! Za vas smo ‘pokupili’ i cijene s peskarije, tako sope možete naći za 60, vrnute od 30 do 50 kuna, filet tune za 130, ovrate za 90, totnje za 30, a gambore, kozice za 50 kuna. Inače, cijenu zubatca nismo saznali jer je – već prodan!

U našoj fotogaleriji pogledajte što se još nudi u Gružu!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana