Natrag
20.6.2018 03:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Veleposlanica Norveške na prijemu kod zamjenice gradonačelnika Jelke Tepšić

8.9.2017 @ 6:39 Dulist Grad
4;4

Podijelite:

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Marko Miljanić primili su u četvrtak u službeni posjet veleposlanicu Kraljevine Norveške Astrid Versto.

Tijekom sastanka, zamjenica Tepšić i veleposlanica Versto razgovarale su o dosadašnjoj suradnji između Grada Dubrovnika i Hrvatske s Kraljevinom Norveškom, ali i o budućim planovima i programima koji bi omogućili još bolju i dublju suradnju između zemalja, javljaju iz gradske uprave.

Jedna od tema razgovora bili su i planovi razvoja Dubrovnika, posebice u kulturi i turizmu te mogućnostima suradnje s Norveškom na tim poljima.

Osim o budućim projektima, zamjenica Tepšić i veleposlanica Versto razgovarale su i o obnovi mjesta Dubravica koje je nakon razaranja u Domovinskom ratu kompletno obnovljeno uz pomoć Norveške.

Veleposlanica Kraljevine Norveške Astrid Versto istaknula je kako je projekt obnove Dubravice još više i snažnije povezao Norvešku i Hrvatsku i otvorio vrata svim budućim suradnjama.

U pratnji veleposlanice Versto bili su i konzul Kraljevine Norveške u Dubrovniku Tonči Peović, predsjednik Hrvatsko-norveškog društva u Zagrebu Petar Baničević, predsjednik Podružnice Društva u Dubrovniku Lenko Garbin i predsjednik Mjesnog odbora Dubravice Pero Stjepović.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana