Natrag
18.2.2019 02:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Večer zahvale poduzeća Boninovo

8.5.2013 @ 10:31 Baldo Marunčić Aktualno
10;10

Podijelite:

Sinoć je u hotelu Valamar Lacroma održana prigodna večer zahvale povodom završetka obnove kapelice sv. Križa na Boninovu.

Direktorica pogrebnog poduzeća Boninovo Marija Kisić Kamić tom je prilikom zahvalila svim donatorima u obnovi, posebno glavnoj donatorici i njenom pravnom zastupniku Denisu Orliću.

Kisić Kamić zahvalila se nizu drugih dubrovačkih tvrtki, posebno javnim gradskim poduzećima, koji su dali svoj doprinos kako bi se kapelica obnovila, ali i svojoj obitelji na svesrdnoj podršci. Direktorica Boninova prisjetila se vremena prije tri i pol godine kad je došla na čelo poduzeća, a kad joj je župnik don Ivica Pervan ukazao na derutno stanje kapelice.

– Shvatili smo kako u takvom stanju ne može služiti svojoj osnovnoj svrsi. Stoga smo pristupili obnovi koja je trajala od prosinca do danas – kazala je Kisić Kamić.

Podsjetimo, obnova kapelice financirana je s 200 tisuća eura dobrotom  glavne donatorice te donacijama 15 trgovačkih društava.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana