Natrag
15.2.2019 23:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/UDRUGA ZA DOWN SINDROM Gdje po jedinstven poklon? U ‘tvornicu ljubavi’!

1.12.2018 @ 14:44 Dulist Zanimljivosti
15;15

Podijelite:

Udruga za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije ove je subote otvorila svoja vrata za sve posjetitelje.

Tijekom Dana otvorenih vrata predstavili su raznovrsne predmete koji su nastali u njihovim maštovitim radionicama, a izradila su ih djeca, roditelji, volonteri te njihove likovne umjetnice. Iz njihove ‘tvornice ljubavi’ proistekli su tako predmeti od gline, kuglice za bor, magneti s likom sv. Vlaha, posudice, zdjelice… Koji mogu biti jedinstveni darovi za vaše najbliže, ali i prigodan poklon za krštenja, rođendane i vjenčanja.

Ako ih niste uspjeli posjetiti danas, to možete napraviti svakim radnim danom od 8.30 do 12.30, osim utorkom od 15.30 do 19.30 sati.

Vrijedi istaknuti i projekt slikovnice ‘Moja prijateljica ima Down sindrom’ koji je započeo ove godine povodom Međunarodnog dana obilježavanja Down sindroma.

-Tada smo kupili prvih pedeset slikovnica koje smo podijelili u vrtiće i škole u našoj županiji, gdje imamo djecu s Down sindromom iz naše Udruge. A sad smo nastavili, u sklopu projekta Županije ‘Učim i rastem’, dijeliti slikovnice i ostalim školama i vrtićima. Na taj način potičemo tu priču, i o našoj djeci i o različitosti u društvu – ističe predsjednica Udruge Doris Mišić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana