Aktualno

FOTO U Zračnu luku Dubrovnik sletio dvomilijunti putnik!

– Jako smo iznenađeni. Prvi put smo Dubrovniku i ostajemo dvanaest dana, ali već nekoliko puta smo posjetili vašu zemlju – rekao je dvomilijunti putnik Zračne luke Dubrovnik Christian Nemeyer koji je u naš grad došao u utorak sa svojom suprugom Anom. Sletio je u 12.30 sati na letu Eurowings iz Dusseldorfa. Sretni putnik je dobio brojne nagrade, zbog čega je naglasio kako je jako zahvalan.

Frano Luetić, direktor Zračne luke Dubrovnika istaknuo je kako je zadovoljan postignutim rezultatima. Dodao je među ostalim kako će do početka sljedeće turističke sezone uzletno-sletna staza u cijeloj svojoj dužini potpuno rekonstruirana. Prema njegovim riječima, za ovu zimsku sezonu najavljeno je dosta novih međunarodnih linija u odnosu na proteklu godinu. Smatra kako će to biti itekako dobro za dubrovački turizam i županiju.

Dočeku dvomilijuntog putnika sudjelovala je i direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić. Istaknula je kako je avio povezanost od izuzetne važnosti.

– No, nadamo se kako će izgradnja Pelješkog mosta doprinijeti i još jednom određenom broju turista koji putuju cestovnim putem – rekla je Vlašić koja je istaknula kako 9 od 10 putnika, koji dolaze u Dubrovnik, putuje zračnim putem. Kapacitet Zračne luke je povećan što za direktoricu TZ-a u ima izuzetnu važnost za budućnost turizma Dubrovnika.
– Radimo puno na poboljšanju dostupnosti, pogotovo izvan sezone što je izazov. Ove godine imamo tri nove linije tijekom zime za Varšavu, Prag i Madrid – rekla je Vlašić.

Pročitajte još

ŠKERAC UDRUGE NAZBILJ Dva tovara izabrana za ‘Direktora’ i ‘Savjetnika’ ‘Rezervata Kaše’

Dulist.hr

U RIJECI Testira se novih pet uzoraka zbog sumnje na koronavirus

Dulist

Koronavirusa u Hrvatskoj još uvijek nema, svi testirani uzorci negativni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija