Natrag
17.1.2019 14:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/TU SAM Predstavljen prvijenac Vedrana Mezeija

6.4.2018 @ 22:39 Zvonimir Pandža Kultura
13;13

Podijelite:

Knjiga ‘Tu sam! – 7 priča na putu do odredišta’ dubrovačkog glazbenika i pisca Vedrana Mezeija predstavljena je u petak navečer u dvorani Visia gdje se tražilo mjesto više.

Knjigu su predstavili Suzi Sokol, koja je kao voditeljica cijelog programa uvela sve prisutne u razne dijelove knjige, Krešimir Krnic, viši predavač Katedre za indologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te sam autor Vedran Mezei. Cijeli događaj nije mogao proći bez glazbe pa su samom događaju prisustvovali glazbenici, među kojima su Ivana Bokarica, Maja Grgić, Srđan Marković i duo Lingua Franca koji su svojim nastupima dodatno podigli atmosferu.

– Knjigu sam pisao dvije godine i toliko je otprilike trajao prijevod na engleski jezik. Za promociju knjige ovo je jako puno ljudi! – izjavio je autor knjige Vedran Mezei te nadodao kako postoji i ideja za pisanje druge knjige.

Prvijenac dubrovačkog autora Vedrana Mezeija ‘Tu sam!’, knjiga je koja sadrži sedam priča iz života raznih likova (umjetnika, pisca, glazbenika, mladog bračnog para…). Iako obični ljudi, njihove nam priče govore o raskrižjima na kojima su se protagonisti ove knjige zatekli te time pokrenuli okidač vlastite promjene.

Promocija knjige održana je u organizaciji Društva dubrovačkih pisaca i izdavačke kuće Ibis grafika iz Zagreba.

 

 

Komentari

O autoru: Zvonimir Pandža


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana