Sport

FOTO// TOMO 2019 Zlato za Jadran Carine i Romu, Jugašima treće mjesto

FOTO// TOMO 2019 Zlato za Jadran Carine i Romu, Jugašima treće mjesto

Međunarodni memorijalni vaterpolski turnir ‘Tomo Udovičić’ ušao je u svoju završnicu ove nedjelje. U natjecanju do 14 godina 3. su mjesto izborili mladi Jugaši, dok je do prvog mjesta došla momčad Roma VIS Nova.

U kategoriji U12 prvo su mjesto osvojili mladi vaterpolisti momčadi Jadran Carine iz Herceg Novog.

Međunarodni memorijalni vaterpolski turnir ‘Tomo Udovičić’ turnir je za mlađe uzraste koji se na gruškom bazenu održava od 2011. godine. Turnir se održava u spomen na Toma Udovičića, legendarnog dubrovačkog trenera i velikog zaljubljenika u vaterpolo koji je odgojio generacije vaterpolista od kojih su brojni stasali u najbolje svjetske vaterpoliste te državne, europske, svjetske i olimpijske prvake.

Od svog začetka, Turnir se održava jednom godišnje u proljetnim mjesecima u Dubrovniku te okuplja nekoliko desetaka natjecateljskih ekipa iz Hrvatske, Italije, Španjolske, Francuske, Njemačke, Mađarske, Srbije, Crne Gore, Grčke, Slovenije, Nizozemske pa čak i dalekog Singapura, Australije te Sjedinjenih Američkih Država. Na turniru se natječu vaterpolske nade do 12 godina starosti, a od 2018. godine se paralelno s natjecanjem U12 održava i U14, za uzraste do 14 godina.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr