Natrag
24.4.2019 14:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Tko se zabavljao na Alumni Reunion Partyju?

20.10.2018 @ 22:25 Dulist dulist IN
30;30

Podijelite:

Bivši studenti Sveučilišta u Dubrovniku okupili su se u subotu navečer na Alumni Reunion Partyju u organizaciji UNIDU Alumni kluba.

Sve ih je pozdravila predsjednica kluba, nastavnica na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju doc. dr. sc. Meri Šuman Tolić koja je istaknula kako je ovo okupljanje zamišljeno kao ležerno druženje bivših kolega, prijatelja, ali i kako bi se stvorila prilika za nova poznanstva i kontakte pod zajedničkim nazivnikom Sveučilišta u Dubrovniku.

Uz Šuman Tolić bivše studente pozdravio je i rektor Sveučilišta u Dubrovniku prof. dr. sc. Nikša Burum koji im je dao i savjet
-Kad bih u svojoj tvrtki imao dosta tehničkih problema uvijek sam zvao svoje kolege s kojima sam ostao u kontaktu dok sam studirao i veliku većinu problema, a usudio bih se reći i da su sve moje probleme riješili oni ili su me povezali s ljudima koje su poznavali. Jako je važno da se ljudi koji su zajedno studirali nastave družiti jer izmjena iskustva i povezanost u poslu su presudni. Važno je i za Sveučilište i za vas da pronosite svojim radom i kvalitetom ime sveučilišta kojeg ste završili – rekao im je Burum.

Tko se družio na Alumni Reunion Partyju pogledajte u našoj fotogaleriji.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana