Zanimljivosti

FOTO: Tko se okupio na HSS-ovom domjenku?

FOTO: Tko se okupio na HSS-ovom domjenku?

Šaroliko i zanimljivo društvo okupilo se na blagdanskom domjenku dubrovačkih HSS-ovaca.

Uz članove Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke na čelu s predsjednikom Vidom Matićem, koji je i bio domaćinom domjenka, na druženju su se okupili suradnici i partneri ove stranke. Slavlje je uveličao i dolazak predsjednika HSS-a Branka Hrga, te predsjednika ŽO HSS Dubrovačko-neretvanske županije Stipe Gabrića Jamba.

Upravo je s Jambove desne strane sjedio Cvijeto Bratoš, bivši ravnatelj Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik, kojega su ne tako davno članovi raspuštenog konavoskog ogranka ove stranke optužili da je upravo on Jambov i Vićanov čovjek. Postaje li Bratoš možda Jambova desna ruka?

Naravno, sve okupljene pozdravio je i HSS-ov kandidat za gradonačelnika Željko Raguž, a stigli su i sadašnji vijećnici Gradskog vijeća Karlo Gjurašić i Ivica Stjepović, bivši predsjednik GO HSS-a, te bivša im kolegica iz vijećničkih klupa Marina Lazarević. Našla se tu i stara garda HSS-ovaca – bivši gradonačelnik Vido Bogdanović te Božo Svetac.

Na kraju spomenimo i kako će u sklopu svog boravka u Dubrovnik Branko Hrg ovu nedjelju krenuti u ranojutarnju (8.30 sati) šetnju Stradunom u pratnji članova GO HSS Dubrovnik nakon čega će u Gradskoj kavani popiti kavu s građanima.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist