Natrag
25.3.2019 00:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Tko je sve bio na proslavi u Excelsioru?

29.9.2013 @ 22:24 Baldo Marunčić dulist IN
34;34

Podijelite:

Jadranski luksuzni hoteli pripredili su u nedjelju navečer u Hotelu Excelsior rođendanski party povodom proslave 100 godina od otvaranja hotela.

Uz najveću zvijezdu, Bryana Ferryja, koji istim povodom sutra navečer ima koncert na Stradunu, na party su se odazvali brojni naši sugrađani, ali i svi oni koji su na neki način, poslovno i privatno, vezani za ovaj dubrovački hotel.

Uz vlasnika ALH Davora Lukšića, župana Nikolu Dobroslavić i gradonačelnika Andra Vlahušića, na rođendanskom partyju su se s Bryanom Ferryjem družili i predsjednik uprave JLH Camilo Soza, predsjednik Županijske skupštine Ivan Margaretić, predsjednik Gradskog vijeća Niko Bulić, gradski pročelnik za turizam Milan Perić, rektorica Sveučilišta u Dubrovniku Vesna Vrtiprah, predsjednik DPDS-a Denis Orlić, direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić te brojni drugi.

Sve ih je zabavljala Nina Badrić, a kakav bi to rođendan bio da nije načeta i rođendanska torta.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana