Sport

FOTO Tko je prvak Dalmacije u odbojci?

FOTO Tko je prvak Dalmacije u odbojci?

Ljubitelji odbojke, posebno one ženske, mogli su danas u Gospinom polju uživati u nastupima mladih kadetkinja na Kadetskom prvenstvu Dalmacije skupina jug u organizaciji OK Dubrovnik, na kojem je nastupilo osam ekipa, među kojima i Dubrovnik, Nova Mokošica te Čilipi.

Osim triju klubova iz naše županije, na turniru su nastupile i djevojke iz klubova Zadar, Makarska, Marina Kaštela, Split 1700 i Brda. Riječ je o igračicama rođenim 1996. godine i mlađim.

Odbojkašice Dubrovnika i Mokošice našle su se u istoj skupini, zajedno sa Zadrom i Splitom 1700. U drugoj skupini bile su Čilipke, zajedno s Makarskom, Brdima i Marinom Kaštela.

U gradskom derbiju Dubrovkinje su svladale Mokoške 2:0, a potom i Zadar s 2:1. Ipak, poraz od Splita 1700 2:0 donio im je treće mjesto zbog set razlike. Nova Mokošica je u istoj skupini upisala sva tri poraza, kao i u drugoj skupini odbojkašice Čilipa.

Konačni pobjednik turnira je ekipa Marine Kaštela, koja je u finalu svladala Split 1700. Treće mjesto pripalo je Zadrankama, a četvrto Makarskoj.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist