DuList INŽupanija

FOTO Tko je bio na županovom božićnom domjenku?

FOTO Tko je bio na županovom božićnom domjenku?

Dubrovačko-neretvanska županija tradicionalno je u hotelu Hilton Imperial održala svoj božićni domjenak.

Domaćin, dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić ovom se prilikom obratio okupljenima zahvalivši se na dobroj dosadašnjoj suradnji, koja će se, rekao je, nastaviti i u idućoj godini.

– Pred nama je naš najljepši blagdan, Božić, a za nama je jedna godina, godina u kojoj smo svim svojim snagama radili u korist ove županije i njenih građana. Nadali smo se da smo neke vrlo važne projekte doveli do kraja, ja sam to bio i proglasio pobjedom, no nikad ne reci da je kraj, tako da ćemo ustrajati na tome i dalje. Mislim tu prvenstveno na Pelješki most i status Dubrovačko-neretvanske županije kao regije, isto tako preostaje nam bitka za autocestu i za sve ono što je bilo na dnevnom redu naših zalaganja u ovoj godinu. Pred nama je nova godina, uz ove i novi izazovi. Mi sad radimo vrlo bitne projekte za pozicioniranje županije u Hrvatskoj i Europi – istaknuo je župan Dobroslavić, nabrojivši i nekoliko projekata poput širokopojasnog Interneta, te projekta Dubrovačko-neretvanska županija pametna regija.

– Želimo se pozicionirati na karti Hrvatske i Europe i kao centri kompetencije pa smo zajedno sa Sveučilištem pokrenuli dva projekta centra kompetencije – za agrume i za marikulturu – dodao je Dobroslavić, naglasivši kako se sve radi s namjerom da se i sugrađanima i gospodarstvu stvore uvjete za dobar razvoj i za kvalitetno poslovanje.
– Zahvaljujem se svima jer smo sa svima vama surađivali i u ovoj godini, a to ćemo raditi i u idućoj. Svima želim blagoslovljen i miran Božić – zaključio je u svom obraćanju Nikola Dobroslavić. Tko je sve bio na domjenku pogledajte u fotogaleriji.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist