Sport

FOTO: Tko ispada, a tko ide dalje?

FOTO: Tko ispada, a tko ide dalje?

Ovog vikenda u sportskoj dvorani u Gospinom polju igra se 2. i 3. kolo tradicionalnog malonogometnog turnira “Sveti Vlaho”.

Nakon subotnjeg 2. kola, odnosno prvog repasaža, u borbi za titulu najboljeg ostalo je 16 momčadi, koje će danas istrčati na parket sportske dvorane u trećem kolu. Prvo će dosad neporažene momčadi igrati za plasman u četvrfinale, a poraženi iz tih susreta igrat će s pobjednicima susreta momčadima koje su već zabilježile jedan poraz.

U subotu su iz turnira ispali Caffe bar Zodiac, Strava tim, Obuljen travel, Udruga zaštite zaštitara, MNK Slano, Udruga Iskorak, DB kantun Brbora i MNK Pridvorje.

Danas se utakmice trećeg kola igraju od 14 sati, a sastaju se Konoba Koloseum – Petraća, Canosa inženjering – Pošta La Luna, Zelena menestra – Basler osiguranje Zagreb, Restoran Maestral – Natrag u garažu, MNK Kolorina – Caffe bar Puls, Brkati slonovi – MNK Cavtat, Pizzeria Petica – HSS i Caffe bar Župaho – Euromarin.

Posljednji krug repasaža na rasporedu je u subotu, 5. siječnja 2013. godine. Četvrtfinale slijedi 6. siječnja, a sama završnica, polufinale i finale te utakmica za treće mjesto, na rasporedu su u vikendu 12. i 13. siječnja.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist