Natrag
26.4.2019 08:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Svečano promovirani sveučilišni specijalisti

29.9.2016 @ 14:18 Dulist Aktualno
11;11

Podijelite:

Svečana promocija sveučilišnih specijalista koji su diplomu stekli završetkom poslijediplomskog specijalističkog studija Upravljanje marketingom u turizmu održala se 29. rujna 2016. u Rektoratu Sveučilišta.

Diploma je dodijeljena četvero poslijediplomanata: Ivici Hajdiću, Josipi Pasković, Jeleni Urošević i Sanji Pikunić.

Rektorica prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah čestitala je poslijediplomantima ne samo na njihovom uspjehu već i na činjenici da su svojim primjerom pokazali generacijama koje dolaze iza njih kako su cjeloživotno obrazovanje i nova stečena znanja i vještine najbolji odgovor na izazove što ih pred nas postavljaju sve složeniji zahtjevi 21. stoljeća.

Poslijediplomanti su suglasni u jednom – da se ulog u obrazovanje uvijek isplati. Ivica Hajdić rekao je kako je osjetio potrebu proširiti svoj spektar znanja o turizmu radeći u Nacionalnom parku na Mljetu. „Upravo sam to i postigao završetkom ovoga studija, stekao sam uvide u suvremena znanja i trendove u turizmu i iskreno bih studij preporučio svima koji imaju doticaj s turizmom“, zaključio je Hajdić.

Josipa Pasković dodala je kako pozdravlja svako ulaganje u obrazovanja posebice kad se radi o području u kojem radite i gradite karijeru, dok je Jelena Urošević istaknula da se nada da će joj diploma pomoći u ispunjavanju poslovnih ciljeva, ali i kako cjeloživotnim obrazovanjem želi biti uzor svom sinu.

„Htjela sam osobno napredovati, ali uz to i napraviti nešto što će biti od koristi za naš grad, tako da je tema mog rada bila marketinško upravljanje događajima u turističkoj ponudi Dubrovnika.Znanstvenim pristupom potrudila sam se dati svoj obol budućem razvoju grada“, rekla je Sanja Pikunić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana