DuList IN

FOTO Svečano otvorena butiga Borovo u Gradu! Tko je sve isprobao startasice?

FOTO Svečano otvorena butiga Borovo u Gradu! Tko je sve isprobao startasice?

Ovog četvrtka u ulici Za Rokom svečano se otvorila butiga Borovo, uz mnoštvo ljubitelja ove popularne hrvatske marke!

Iako u gradu Borovo već ima svoju trgovinu, u Gružu, želja najpoznatijeg hrvatskog proizvođača cipela bila je otvoriti butigu u Gradu, kako bi na taj način popularne startasice, borosane i boromine bile dio naše turističke ponude, a svakako najzanimljiviji i najkreativniji proizvod kojeg Hrvatska može ponuditi strancima.

– Vjerujemo kako tradicija Borova duga 85 godina, i proizvoda koje imamo može i treba kvalitetno prenijeti informaciju o našoj domovini i van granica lijepe naše. Startas kao najprepoznatljiviji brand Borova, već neko vrijeme prepoznaju turisti diljem svijeta i tako nam daju vrijednost suvenira – kazala nam je u pozivu Martina Tomljenović, voditeljica sektora za marketing i istraživanje tržišta u Borovu. Uz nju, brojne ljubitelje Borova srdačno je pozdravio i Dubravko Dudo Šimenc, slavni bivši vaterpolist, a sada manager u Borovu.

Među posjetiteljima butige, družili smo se s brojnim poznatim osobama – bila je tu svjetski poznata jazz pjevačica Ines Tričković, zlatni olimpijac Veselin Đuho sa suprugom Romanom, koji se sa svojim prijateljem Dudom i fotografirao, Jelka Tepšić iz TZ-a Grada Dubrovnika te počasna konzulica Republike Španjolske, Darija Mikulandra Žanetić i Jelena Marzić iz Brilliant Events Dubrovnik, brojni novinari ali i ‘slučajni posjetitelji’, odnosno turisti koji su i ovoga puta dokazali kako su Startasice odličan izbor za ručno izrađen suvenir od prirodnih materijala.

Inače, DuList je nedavno objavio i reportažu o butizi Borovo, legendarnom brandu čiji modeli sada krase i Vogue, ali i brojne druge svjetske časopise. Zanimljivo je dodati i to kako se startasice na nekim mjestima u svijetu prodaju i kao ‘vegan shoes’, jer su napravljene u potpunosti od prirodnih materijala, poputa kaučuk gume.

Generacije i generacije isprobavale su tu ‘startasice’ za tjelesni, prve borosane za na posao, onda one ‘relaksinke’ za konobare, naizgled krute crne cipele, a u srži mekane, ‘prave kožne’, koje bi vas ‘spasile cijelu smjenu na nogama’, kako će se i danas čuti od onih kojima su Borovo proizvodi bili dio svakodnevnog ‘looka’. Dodajemo i to kako Borovo uskoro sprema ‘Back to school liniju’, za male i velike školarce.

Tko je sve ‘povirio’ u butigu, pogledajte u galeriji!

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović