Aktualno

FOTO/SVEČANE PROMOCIJE Uručene diplome našim studentima!

FOTO/SVEČANE PROMOCIJE Uručene diplome našim studentima!

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku održane su ovog petka na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.

U 10 sati održane su svečane promocije prvostupnica i prvostupnika Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, studija Financijski menadžment, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju i studija Povijest Jadrana i Mediterana. U 12 sati održana je svečana promocija prvostupnica i prvostupnika Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, i stručnog studija Sestrinstvo.

U 14 sati počela je svečana promocija magistara i magistra Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju, te diplomiranih medicinskih sestara i tehničara studija Kliničko sestrinstvo i stručnih specijalista studija Financijski menadžment.

Ukupno je promovirano 204 prvostupnika, 95 magistara struke, 7 diplomiranih medicinskih sestara i tehničara i 13 stručnih specijalista financijskog menadžmenta.

Na svečanim promocijama nagrađeni su najbolji studenti diplomama cum laude i summa cum laude.

 

Pročitajte još

ROĐENI ISTI DAN I GODINU Sretan rođendan Josipu Škerlju i Lukši Peku!

Dulist

IZVJEŠĆE O RADU POVJERENSTVA PRED VIJEĆNICIMA Na što su se žalili pacijenti tijekom 2023.?

Dulist

Izložba ‘Dani ponosa – herojska obrana Dubrovnika 1991.’ gostuje u Zagrebu

Dulist