DuList IN

FOTO Šuica poručila: Čovječe, ne ljuti se!

FOTO Šuica poručila: Čovječe, ne ljuti se!

Dubrovački HDZ priredio je jutros tradicionalno blagdansko druženje s predstavnicima medija. Novinarima su se obratili predsjednica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica, kao i župan Nikola Dobroslavić, čestitavši svima blagdane, a u ime novinara nekoliko prigodnih riječi kazao je i Luko Brailo.

– Željeli smo Vas pozdraviti za sve ono što se činili tijekom 2012. godine za HDZ, za Grad i za Hrvatsku, i što ste pratili GO HDZ – a kao opoziciju u Gradskom vijeću  – istaknula je uvodno Dubravka Šuica.

– Čestitam Gradskom odboru na ideji da se svaku godinu održi domjenak za novinare, važna je suradnja nas koji se bavim lokalnoom i regionalanom politikom i medija jer nam je stalo da ono što radimo ljudi vide i čuju. Čekaju nas u Novoj godini lokalni izbori i mislim da će naša stranka ostvariti dobar rezultat i da će biti najjača snaga i u Gradu i u Županiji – istaknuo je župan Nikola Dobroslavić.

Dubravka Šuica osvrnula se na 2012. godinu. Kako je istaknula tu godinu su obilježili unutarstranački izbori i oslobađajuća presuda generalima Mladenu Markaču i Anti Gotovinu.  

– Demokratizirali smo stranku i stranka je sada otvorenija i imamo novo vodstvo.  Drugi dio godine obilježilo je oslobađanje naših generala na što smo svi ponosni – naglasila je.

– Nitko nikada nama nije mogao ukrasti Božić, niti nam ga je krao prije 90 – te niti danas. To je poruka koju želim poslati, jer ovih dana je puno ideoloških rasprava, a one nam u ovo božićno vrijeme nisu potrebne – zaključila je.

Šuica je potom novinarima podijelila prigodne darove. Nakon što su prošle godine to bili pješčani satovi, ove godine novinari su dobili igru "Čovječe, ne ljuti se!" u kojoj su strane zauzeli s jedne plavi – HDZ, HSLS, HSU i HSP, s druge crveni – SDP i HNS, s treće bijeli – mediji te s četvrte crni – nezavisne liste, nevladine organizacije i ostale stranke.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist