Sport

FOTO Studentski dan sporta na Stradunu

FOTO Studentski dan sporta na Stradunu

Drugi po redu Studentski dan sporta održan je danas na Stradunu.

Na ovoj manifestaciji, u organizaciji Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, Sveučilišta u Dubrovniku i DIU Međunarodnog sveučilišta u Dubrovniku, Dubrovčani i gosti grada okupljeni na Stradunu mogli su svjedočiti uličnoj utrci „RIT/ACMT Fun Run“ od Sponze Stradunom do Onofrijeve fontane i nazad, koja se održala petu godinu za redom, a u kojoj je nastupilo 170 studenata, srednjoškolaca i osnovaca, učenika od 5. do 8. razreda, dok je u organizaciji sudjelovalo više od stotinu studenata volontera.

Bilo je tu i košarke na jedan koš, juda, zumba fitnessa, gimnastike, plesa, ali i pokazne vježbe Hrvatske gorske službe spašavanja, koja se spustila iz Luže na Stradun, kao i zanimljivih ergometara, veslačkih simulatora veslanja.

Pokrovitelj manifestacije je bio Grad Dubrovnik, a sponzori Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatski Sveučilišni sportski savez Dubrovnik, Studentski centar Dubrovnik, Dubrovačke ljetne igre, Catering Flamingo, Hotel Ivka, Pekara Klas, Ledo, Jamnica, Pemo trade, Xmedia Dubrovnik, VIVA d.o.o. i Pekara Babić. Medijski pokrovitelji bili su Dulist, Radio Dubrovnik i Dubrovački vjesnik.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr