Natrag
18.2.2019 20:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Studentski dan sporta na Stradunu

27.4.2013 @ 20:06 Baldo Marunčić Sport
43;43

Podijelite:

Drugi po redu Studentski dan sporta održan je danas na Stradunu.

Na ovoj manifestaciji, u organizaciji Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, Sveučilišta u Dubrovniku i DIU Međunarodnog sveučilišta u Dubrovniku, Dubrovčani i gosti grada okupljeni na Stradunu mogli su svjedočiti uličnoj utrci „RIT/ACMT Fun Run“ od Sponze Stradunom do Onofrijeve fontane i nazad, koja se održala petu godinu za redom, a u kojoj je nastupilo 170 studenata, srednjoškolaca i osnovaca, učenika od 5. do 8. razreda, dok je u organizaciji sudjelovalo više od stotinu studenata volontera.

Bilo je tu i košarke na jedan koš, juda, zumba fitnessa, gimnastike, plesa, ali i pokazne vježbe Hrvatske gorske službe spašavanja, koja se spustila iz Luže na Stradun, kao i zanimljivih ergometara, veslačkih simulatora veslanja.

Pokrovitelj manifestacije je bio Grad Dubrovnik, a sponzori Dubrovačko-neretvanska županija, Hrvatski Sveučilišni sportski savez Dubrovnik, Studentski centar Dubrovnik, Dubrovačke ljetne igre, Catering Flamingo, Hotel Ivka, Pekara Klas, Ledo, Jamnica, Pemo trade, Xmedia Dubrovnik, VIVA d.o.o. i Pekara Babić. Medijski pokrovitelji bili su Dulist, Radio Dubrovnik i Dubrovački vjesnik.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana