Natrag
21.5.2018 05:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/VIDEO STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA Vatrogasni kamion smrskao Mercedes, liječnici se bore za život jedne osobe

7.1.2017 @ 19:55 Dulist Crna kronika
30;30

Podijelite:

Na Domu zdravlja večeras je došlo do teške prometne nesreće.

NOVIJE (22:35): Kako doznajemo iz Policije, u nesreći su ozlijeđene tri osobe, a sve tri su bile u osobnom automobilu. Dvije su zadobile lakše tjelesne ozljede, a jedna osoba je zadobila teške ozljede opasne po život.

NOVIJE (21:20): Iz OKC-a su nam potvrdili kako su na pružanju liječničke pomoći četiri osobe, od čega tri iz osobnog auomobila te jedna iz vatrogasnog vozila. Stupanj njihovih ozljeda i dlaje nije poznat.

Vozačima se preporuča oprez jer se niz cestu od ljekarne prema benzinskoj postaji djelomično zaledila voda iz cisterne, a iscurilo je i dosta ulja.

RANIJE: Vatrogasni kamion udario je u osobni automobil. Prema izjavama očevidaca vatrogasci su bili pod rotacijom kad je došlo do udara. Na teren su izašle i dva vozila Hitne pomoći, a osobni automobil koji je udario u zid i rasvjetni stup je u potpunosti uništen.
U nesreći je došlo do okretanja vatrogasnog kamiona na bok.
Očevid je u tijeku, a prema neslužbenim navodima u automobilu su bile tri osobe, od čega su dvije navodno izašle same iz auta, dok su treću vatrogasci morali izvlačiti. Također, i vatrogasci koji su bili u kamionu su odvezeni u bolnicu no navodno nisu pretrpjeli teže tjelesne povrede.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana