DuList IN

FOTO Step’n Jazz od oduševio Dubrovčane

FOTO Step'n Jazz od oduševio Dubrovčane

Večer prepuna plesa, pjesme i glume održala se u ponedjeljak navečer u kinu Sloboda. Dubrovački plesni studio Step 'n Jazz priredio je pravi mali spektakl i oduševio mnogobrojnu dubrovačku publiku.

Plesni studio u suradnji sa FA Linđo i ženskom klapom "Linđo" izveo je nekoliko plesnih i pjevačkih točaka u kombinaciji s etno motivima, baletom, ali i modernim plesom te na jedan drugačiji način prikazao ljubavnu priču koja je zamalo ostala neispričana.

Sav prihod od prodanih ulaznica ide udruzi "Dva skalina", a predstava je održana u sklopu događanja "Dva dana za dva skalina".

Za plesni studio Step 'n Jazz ovo je bila jedna od najuspiješnijih godina. U ovoj plesnoj sezoni su se natjecali na državnim natjecanjima da bi se kvalificirali za svjetsko prvenstvo, a uspjeli su se kvalificirati u čak 14 koreografija.

Plesni studio Step ´n Jazz uspješno djeluje na području Dubrovnika više od 10 godina i okuplja veliki broj djece i mladih s ciljem širenja plesne kulture, te pružajući plesno obrazovanje u : baletu, show danceu, jazz danceu, stepu te hip-hopu.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist