Natrag
19.2.2019 16:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Step’n Jazz od oduševio Dubrovčane

16.12.2013 @ 22:55 Ana Prohaska dulist IN
28;28

Podijelite:

Večer prepuna plesa, pjesme i glume održala se u ponedjeljak navečer u kinu Sloboda. Dubrovački plesni studio Step 'n Jazz priredio je pravi mali spektakl i oduševio mnogobrojnu dubrovačku publiku.

Plesni studio u suradnji sa FA Linđo i ženskom klapom "Linđo" izveo je nekoliko plesnih i pjevačkih točaka u kombinaciji s etno motivima, baletom, ali i modernim plesom te na jedan drugačiji način prikazao ljubavnu priču koja je zamalo ostala neispričana.

Sav prihod od prodanih ulaznica ide udruzi "Dva skalina", a predstava je održana u sklopu događanja "Dva dana za dva skalina".

Za plesni studio Step 'n Jazz ovo je bila jedna od najuspiješnijih godina. U ovoj plesnoj sezoni su se natjecali na državnim natjecanjima da bi se kvalificirali za svjetsko prvenstvo, a uspjeli su se kvalificirati u čak 14 koreografija.

Plesni studio Step ´n Jazz uspješno djeluje na području Dubrovnika više od 10 godina i okuplja veliki broj djece i mladih s ciljem širenja plesne kulture, te pružajući plesno obrazovanje u : baletu, show danceu, jazz danceu, stepu te hip-hopu.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana