DuList IN

FOTO Step’n Jazz od oduševio Dubrovčane

Večer prepuna plesa, pjesme i glume održala se u ponedjeljak navečer u kinu Sloboda. Dubrovački plesni studio Step 'n Jazz priredio je pravi mali spektakl i oduševio mnogobrojnu dubrovačku publiku.

Plesni studio u suradnji sa FA Linđo i ženskom klapom "Linđo" izveo je nekoliko plesnih i pjevačkih točaka u kombinaciji s etno motivima, baletom, ali i modernim plesom te na jedan drugačiji način prikazao ljubavnu priču koja je zamalo ostala neispričana.

Sav prihod od prodanih ulaznica ide udruzi "Dva skalina", a predstava je održana u sklopu događanja "Dva dana za dva skalina".

Za plesni studio Step 'n Jazz ovo je bila jedna od najuspiješnijih godina. U ovoj plesnoj sezoni su se natjecali na državnim natjecanjima da bi se kvalificirali za svjetsko prvenstvo, a uspjeli su se kvalificirati u čak 14 koreografija.

Plesni studio Step ´n Jazz uspješno djeluje na području Dubrovnika više od 10 godina i okuplja veliki broj djece i mladih s ciljem širenja plesne kulture, te pružajući plesno obrazovanje u : baletu, show danceu, jazz danceu, stepu te hip-hopu.

Pročitajte još

Petak uz Novi val ’80. u One Suite Hotelu

Dulist

‘ZLATNE SUZE’ Novi spot dubrovačkog tenora

Dulist

ŠPICA PONEDJELJKOM Koga je sve sunce izmamilo na Stradun?

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija