Natrag
17.2.2019 00:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Sport preplavio Stradun

28.4.2012 @ 19:30 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
12;12

Podijelite:

Studenti dubrovačkih visokoobrazovnih ustanova, ali i dubrovački učenici osnovnih i srednjih škola, popodnevne sate proveli su u sportskim nadmetanjima na Stradunu.

Riječ je o manifestaciji 'Studentski dan sporta' u organizaciji Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, Sveučilišta u Dubrovniku i DIU-ja, Međunarodnog sveučilišta u Dubrovniku.

Cilj je ovoj manifestaciji bio poticanje svih mladih, u prvom redu studenata i učenika osnovnih i srednjih škola, na aktivnije sudjelovanje u sportskim aktivnostima i osvještavanje mladih generacija o važnosti zdravog života.

Održale su se danas tako brojne sportske aktivnosti kao što su već tradicionalna ulična utrka "RIT/ACMT Fun Run", demonstracija borilačke vještine "Aikida", demonstracija borilačko-plesne vještine "Capoeira" i košarka s jednim košem.
Bila je ovo dobra sportska subota na Stradunu.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana