DuList IN

FOTO Spektakl i prije spektakla!

FOTO Spektakl i prije spektakla!

Vrlo ugodan i dirljiv susret zbio se večeras prije utakmice ženskih košarkaških ekipa, dubrovačke Raguse i šibenskog Jolly-a u Sportskoj dvorani u Gospinu polju. Spektakl i prije spektakla!

Kao pravi gentleman i gospar od manira Bobo Krkić, poznatiji kao Bobinjo, svima omiljena legenda Gruža i „pokrajine“ Šipčine, znan i kao prvi ministar i blizak suradnik Kneza Republike Porporela Joza Mafioza, pred sam početak ove utakmice dočekao je i pozdravio jednu od najljepših košarkašica svijeta Antoniju Mišuru.

Na svoj osebujan i dirljiv način Bobinjo je Antoniji uručio i prigodan poklon, mali „srček“, kutijicu u obliku srca za čuvanje uspomena sa slikom našeg Grada. Tom prigodom njih dvoje izmijenili su i nekoliko riječi, a veliki broj okupljenih gledajući to sve s strane, pitao se radi li se tu o ljubavi, flertu ili pak o početku novog velikog prijateljstva. Prelijepa, ali i jako draga, vesela, pristupačna i vrlo pristojna Antonija nije krila svoje oduševljenje ovom gestom Bobinja, te nam je potvrdila kako je ovim susretom dobila novog velikog prijatelja!

Dugo nakon ovog susreta Bobinjo nije mogao pronaći prave riječi za svoje oduševljenje, te je svaki potez na utakmici njegove nove prijateljice Antonije popratio iskrenim pljeskom. Toliko je bio uznemiren da je čak i ombrelu negdje zagubio, te ko mali miš pokisnuo na putu doma. Kako saznajemo, do njihovog novog susreta doći će vrlo skoro, a do tada uživajte u fotogaleriji s ovog susreta na visokom nivou.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist