Natrag
20.6.2018 19:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Sjećanje na naše branitelje Iva, Pera, Miha i Marija

12.11.2016 @ 18:36 Dulist Aktualno
18;18

Podijelite:

U znak sjećanja na poginule branitelje Dubrovnika vijence su danas u Komolcu i na Strinčjeri položili i svijeće upalili i obitelji poginuli branitelja, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnici Policijske uprave Dubrovačko neretvanske županije kao i brojni branitelji i prijatelji, te predstavnici gradske i županijske vlasti.

Ispred Grada Dubrovnika, bili su tu zamjenici gradonačelnika Grada Dubrovnika Željko Raguž, Tatjana Šimac Bonačić, gradski vijećnici Marko Potrebica i Ivo Lučić i pročelnik Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Igor Deranja, a ispred Županije pročelnica Odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić i v.d. pročelnik Službe za zajedničke poslove Maro Hađija položili su vijence i zapalili svijeće kod Spomen obilježja u Komolcu i na Strinčijeri te time odali počast poginulim hrvatskim braniteljima.

Uz roditelje i obitelji poginulih branitelja u Komolcu su vijence položili i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskoga rata, predstavnici Grada Dubrovnika i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. U Komolcu su poginuli branitelji Ivo Botica, Pero Nenada, Miho Klečak i Mario Mandić.

Na Strinčijeri su vijence položili i svijeću zapalili predstavnici specijalne policijske postrojbe Hrvatske ratne mornarice Splitsko-dalmatinske županije. Na Strinčijeri je spomen obilježje poginulim braniteljima Siniši Tkalecu, Tomislavu Benderu, Zdenku Baričeviću, Ivanu Raiču, Mariu Matani, Vladimiru Vukoviću, Maru Damjanoviću, Mladenu Čaveri, Božu Merčepu te Anti Landikušiću.

Polaganje vijenaca i paljenje svijeća i ove godine organizirali su: Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Dubrovnik, Policijska udruga branitelja Policijske uprave Dubrovnik 91 i Policijska uprava Dubrovačko neretvanska.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana