Natrag
19.2.2019 16:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Sjećanje na deblokadu grada i na Osojniku

26.5.2013 @ 13:24 Mia Njavro Zanimljivosti
21;21

Podijelite:

Nakon jučerašnjeg obilježavanja deblokade Dubrovnika, jutrošnjim programom nastavljeno je prisjećanje na događaje koji su se dogodili prije više od dva desetljeća.

U organizaciji pripadnika 2.bojne 163 brigade HV-a i Udruga HVIDRA Dubrovnik ove godine deblokada se slavi dva dana. Tako je jučer održanom Humanitarnom nogometnom utakmicom između Veterana IV gardijske brigade HV-a i Dubrovačkih branitelja dragovoljaca, gdje su se prilozi skupljali za obitelj Krečak, potom postavljanjem spomen obilježja na grob don Pera Vuletića, te obilaskom Muzeja domovinskog rata zajedno sa Veteranima IV gardijske brigade HV-a, obilježen prvi dio sjećanja.

Jutros su se pak na Osojniku polagali vijenci i palile svijeće poginulim braniteljima, te je u deset održana i sveta misa u crkvi sv. Jurja.
Nakon toga, program obilježavanja deblokade Dubrovnika završen je u Domu kulture u Osojniku, gdje se održao i prigodni kulturno umjetnički program.

 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana