Natrag
22.2.2019 01:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Silente oduševili zagrebačku publiku

31.5.2013 @ 18:40 Ana Prohaska dulist IN
13;13

Podijelite:

Good Vibrations program jučer je ugostio mlade Dubrovčane – grupu SILENTE – koji su emotivnom 80-minutnom svirkom rasplesali mnogobrojnu publiku pristiglu u VIP club.

Od prvog do zadnjeg takta Silente je ponudio obilje dobrih vibracija, pozitivne energije i lepršavosti.

Prije  njihova nastupa publika je imala priliku vidjeti Silenteov novi spot „Još jednom“ redatelja Dejana Aćimovića pogledanog više od 25.000 puta u tri dana na Youtubeu kanalu.

Vrhunac večeri bila je  „Terca na tišinu“, koju su okupljeni pjevali s puno emocija i zanesenosti, baš onako kakav je bio i cijeli Silenteov nastup. Uz „tercu“, Silente je, nastupivši u proširenom sastavu s dvije dodatne violine, klavijaturama i back vokalom, izveo i novi singl „Još jednom“ koji će zasigurno dominirati glazbenim top-ljestvicama u skorašnje vrijeme, zatim  „Zaboravi nas“, „Morski ljudi, morske žene“, „Zimzelen“, a da će  i njihove druge  pjesme biti „evergreeni“ bilo je jasno svima koji su jučer bili na Good Vibrationsu u VIP clubu. 

Podrška Silenteu bio je bend Ministarstvo Metafizike koji je svojom odličnom 50-minutnom svirkom bio savršena uvertira u kasniji spektakl priređen od mladih i perspektivnih Dubrovčana

Već sada možemo reći da je Silente unio prijeko potrebni  dašak svježine na hrvatsku estradu, a s obzirom na kvalitetu izvedbe i komunikacije s publikom, ne treba dvojiti da ih čeka više nego svjetla budućnost.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana