Aktualno

FOTO Semafor u Srebrenom izazvao zastoj! Kolona do Solina!

FOTO Semafor u Srebrenom izazvao zastoj! Kolona do Solina!

U popodnevnim satima nedjelje semafor u Srebrenom ponovno je počeo svijetliti ‘crveno, žuto, zeleno’. I odmah su se stvorile kilometarske kolone koje iz smjera Konavala sežu sve do Solina.

Nadležni su očito odlučili na vrijeme istrenirati živce vozačima pa su semafor upalili popodne prije početka nove školske godine.

Sigurnost pješaka, posebno djece je na prvom mjestu, no o tome se trebalo razmišljati već kod prvog projekta uređenja ovog raskrižja. Već tad se trebao izgraditi nathodnik za pješake za kojega nam je načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli rekao kako se o njemu razmišlja, no ni on neće biti obuhvaćen rekonstrukcijom raskrižja koja nas čeka nakon sezone.

Netko bi ipak trebao znati kako je turistička sezona još uvijek u tijeku pa je i broj vozila povećan što zbog gostiju koji borave na našem području što zbog velikog tranzita iz i prema Crnoj Gori koji prolazi preko jedine župske prometnice – Jadranske magistrale. Od sutra će se očito na posao, ali i prema Zračnoj luci trebati upućivati znatno ranije.

Foto: Facebook/Radarska kontrola, Dubrovnik i okolica

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist