Natrag
23.2.2019 05:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Sarajevska čarolija za Dubrovčane

14.3.2013 @ 22:35 Mia Njavro Kultura
14;14

Podijelite:

Koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra u suradnji s Ansamblom udaraljki Muzičke akademije Sarajevo i voditeljem doc. Davorom Marausom održan je sinoć pred odista pravim ljubiteljima glazbe.

Dirigent koncerta bio je Slobodan Begić, a na programu djela  J. Pachelbela "Kanon za gudače u D duru" te R. Ščedrin Bizeta "Carmen Suite".
Posebnost novog projekta je nastup Dubrovačkog simfonijskog orkestra sa četiri gostujuća glazbenika udaraljkaša Muzičke akademije Sarajevo – naša glazbenica Karmen Pervitić koja je magistrirala udaraljke na istoimenoj akademiji i spojila glazbenike, magistrica udaraljki Sabina Šehović, trenutno na magisteriju Igora Magdalenić te trenutno na diplomi Edo Golubić. Oni su pod vodstvom prof. doc. Davora Marausa nastupili s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom.
U našoj fotogaleriji pogledajte čaroliju udaraljki…
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana