Natrag
17.2.2019 07:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Rundekova čarolija na Orsuli

26.8.2012 @ 11:22 Baldo Marunčić dulist IN
35;35

Podijelite:

U jedinstvenom ambijentu parka Orsula sinoć je održan koncert Darko Rundek Cargo Trija, a po visokom interesu kojeg su iskazali Dubrovčani za ovaj događaj može se reći kako je bila riječ o vrhuncu koncertne sezone na Malom glazbenom festivalu.

Darko Rundek, čija glazba već preko trideset godina okuplja razne generacije i profile ljubitelja glazbe, ni na Orsuli nije podbacio. U uigranom sastavu s Isabel na violini i Dušanom Vranićem na klavijaturama, harmonici i udaraljakama Rundek je svojim obožavateljima predstavio presijek svoje dugogodišnje plodne karijere, stavivši neke od svojih najvećih hitova u zanimljive, često i neočekivane glazbene aranžmane.

Nije ni bilo sumnje da će Rundek na Orsuli pred sinoć činilo se nikad punijim amfiteatrom održati sjajan koncert, a izvanredni glazbenik sinoćnjom je izvedbom još jednom kupio naklonost Dubrovčana i podsjetio na značaj njegovog doprinosa hrvatskoj glazbi.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana