DuList IN

FOTO Rukotvorine izložene u Luži

Nakon Mediteranskog sajma otvoren je i Uskrsni sajam, na kojem svoje rukotvorine i proizvode izlažu udruge i pojedinci.

Cilj je predstaviti javnosti tradicionalne i autohtone proizvode naših starih te na taj način očuvati i zaštititi tradiciju. Uskrsni sajam službeno je otvoren ovog ponedjeljka, a posjetitelji će moći u sajmu uživati do 8. travnja. Prostor Luže je prenamijenjen i njegovih 400 metara kvadratni ubuduće će biti namijenjeno za izložbeni prostor u kojem će svi umjetnici Grada moći izlagati uz simboličku cijenu.

– Mislim da ni jedna turistička zajednica ne surađuje s gradom kao naša turistička zajednica. Radujemo se da smo dobili jedan ovakav prostor ovo će biti od velike pomoći jer je multifunkcionalan. Treba spomenuti da smo se konzultirali s hotelima i privatnim iznajmljivačima te prema procjenama u gradu za Uskrs će biti oko sedam tisuća gostiju – kazala je direktorica turističke zajednice Romana Vlašić.

Pročitajte još

Maturanti se opraštaju od školskih dana

Dulist

VIDEO/UZ BENGALKE I PJESMU Pomorci slave od ranojutarnjih sati

Dulist

#DuListovđardin U ZATONU, NA PLACI U LAPADU I GRUŽU Veliki izbor vrtnog i kućnog cvijeća u Ankora trgovinama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija