Natrag
18.2.2019 01:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Rukotvorine izložene u Luži

26.3.2013 @ 9:45 Andrea Falkoni Račić dulist IN
18;18

Podijelite:

Nakon Mediteranskog sajma otvoren je i Uskrsni sajam, na kojem svoje rukotvorine i proizvode izlažu udruge i pojedinci.

Cilj je predstaviti javnosti tradicionalne i autohtone proizvode naših starih te na taj način očuvati i zaštititi tradiciju. Uskrsni sajam službeno je otvoren ovog ponedjeljka, a posjetitelji će moći u sajmu uživati do 8. travnja. Prostor Luže je prenamijenjen i njegovih 400 metara kvadratni ubuduće će biti namijenjeno za izložbeni prostor u kojem će svi umjetnici Grada moći izlagati uz simboličku cijenu.

– Mislim da ni jedna turistička zajednica ne surađuje s gradom kao naša turistička zajednica. Radujemo se da smo dobili jedan ovakav prostor ovo će biti od velike pomoći jer je multifunkcionalan. Treba spomenuti da smo se konzultirali s hotelima i privatnim iznajmljivačima te prema procjenama u gradu za Uskrs će biti oko sedam tisuća gostiju – kazala je direktorica turističke zajednice Romana Vlašić.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana