Natrag
17.2.2019 21:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Romano i Marina zaigrali s Marinom i Anom

15.9.2012 @ 21:06 Andrea Falkoni Račić Sport
18;18

Podijelite:

Danas se na terenima Teniskog centra Dubrovnik u Gospinom polju odigrala završnica humanitarnog turnira „Zaigraj s Anom i Marinom“.

Pobjednici turnira, Romano Šnajder u muškoj i Marina Bobić Rajić u ženskoj konkurenciji, imali su priliku zaigrati s najboljim hrvatskim reketom Marinom Čilićem i najboljom hrvatskom juniorkom, Dubrovkinjom Anom Konjuh.

Na kraju je održana i sportska aukcija uz prigodno druženje, a licitiralo se za donirane, potpisane sportske rekvizite poznatih tenisača, vaterpolista, nogometaša i košarkaša.

Cjelokupni prihod prikupljen na ovom hvalevrijednom događaju namijenjen je kupnji namjenskih pomagala za Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana